Kultúra

Pápai Joci: jól sikerült a felkészülés az Eurovízióra

Pápai Joci Az én apám című dallal a május 14-i első elődöntőben lép színpadra Magyarország képviseletében.

2019.04.30 12:50ma.hu
MTI/Máthé Zoltán

"Az elmúlt két hónapban nagyon sokat készültünk, hogy a lehető legjobb produkciót vigyük ki az Eurovíziós Dalfesztiválra" - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján Pápai Joci, aki pénteken utazik az idei fesztivál helyszínére, Tel-Avivba.

MTI/Máthé Zoltán

"Dalom üzenete, hogy a jelenben kell szeretni, amit mostanában, felgyorsult világunkban gyakran elfelejtünk. Amikor Caramel szövegét először elolvastam, mintha megállt volna velem az idő" - fejtette ki Pápai Joci, aki Az én apám című dallal a május 14-i első elődöntőben lép színpadra Magyarország képviseletében.

A Duna Televízió a május 14-i és 16-i elődöntőt, valamint a 18-i döntőt is 21 órától élőben közvetíti az izraeli helyszínről; előtte Hangolódjunk az Eurovízióra! címmel felvezető műsort sugároz a csatorna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.