Gyilkosság

A nyílt utcán lőtték agyon a T2 Trainspotting színészét

A 42 éves Bradley Welsh azonnal meghalt.

2019.04.18 15:56ma.hu

42 éves korában, szerdán elhunyt Bradley Welsh színész, egykori bokszoló. A férfit Edinburghban lőtték fejbe az utcán, sérüléseibe a helyszínen belehalt. Valószínűleg nem merénylet történt, hanem lövöldözésbe keveredett, szemtanúk ugyanis több lövésről számoltak be. A rendőrség még nyomoz az ügyben - írja a Variety.

Bradley Welsh egy maffiózó bordélytulajdonost alakított Danny Boyle kultikus filmjének 2017-es folytatásában. Ezenkívül más játékfilmes szerepe nem volt, szerepelt viszont több dokumentumfilmben is.

Welsh már 17 évesen könnyűsúlyú bokszbajnok volt. Sokáig zűrös életet élt, ám az utóbbi években már igyekezett jó útra térni. Saját bokszterme volt, emellett jótékonysági munkát is végzett, az volt a célja, hogy a veszélyezetetett fiatalokból ne váljon bűnöző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.