Programajánló

A költészet napja - Elmarad a Sebő-koncert a Fiumei úti sírkertben

A kedvezőtlen időjárási előrejelzésekre tekintettel elmarad a költészet napjára, csütörtökre meghirdetett Sebő-koncert a Fiumei úti sírkertben, József Attila sírjánál.

2019.04.11 03:30MTI

Az elmaradt programot a Kulturális Örökség Napjain tartja meg a Nemzeti Örökség Intézete - közölték a szervezők az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint az intézet szervezésében korábban szintén tervezett tematikus irodalmi sétákat megtartják csütörtökön a Fiumei úti sírkertben. A kora délután induló, A Nyugat és az Ami bennem lélek... című irodalmi séták ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, jelentkezni a sírkert weboldalán lehet.

Magyarországon 1964 óta minden évben József Attila születésének napján, április 11-én ünnepelik a költészet napját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.