Programajánló

Eurovíziós Dalfesztivál - Bar Refaeli szupermodell lesz az egyik házigazda Izraelben

Erez Tal oldalán fogja felkonferálni a versenyzőket.

2019.01.26 13:34ma.hu

Bar Refaeli izraeli szupermodell lesz a májusi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztivál egyik műsorvezetője.

A 33 éves szőke modell az izraeli közmédia rendezte vetélkedőn egy ismert tévés műsorvezető, Erez Tal oldalán fogja felkonferálni a versenyzőket.

Izraelben az utóbbi hetekben a nemzetközi topmodell a reklámok mellett pénzmosási és adóelkerülési ügyei, az ellene zajló nyomozás és várható vádemelés révén került a figyelem középpontjába.

Refaelit számos reklámkampánya Izrael egyik legismertebb arcává tette, de világszerte ismert a kifutókról és a divatmagazinok lapjairól. A pletykarovatok is rengeteget cikkeztek róla, amikor 2005 és 2009 között Leonardo DiCaprio barátnője volt. 2015-ben férjhez ment Adi Ezra üzletemberhez, és azóta két kislányuk született.

Izrael tavaly Netta Barzilai Toy (Játékszer) című dalával nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált és egyben az idei rendezés jogát. A fesztivált május 14. és 18. között tartják Tel-Avivban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.