Programajánló

Esznek-e a halottak epertortát? - Új bemutató a Kolibri Színházban

Szombaton mutatják be a Kolibri Fészekben az Esznek-e a halottak epertortát? című, kiskamaszoknak szóló előadást, amelyet Rosemarie Eichinger osztrák szerző azonos című regényéből vitt színpadra Szívós Károly.

2019.01.08 23:30MTI

A darab az iskolában furának tartott Emma és az ikertestvérét elvesztő Peter történetét meséli el, de szól az életről és a halálról, az elvesztett és megtalált dolgokról is - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

A darab rendezője Szívós Károly, a főszerepben Grisnik Petra látható, Fehér Dániel, Mészáros Tamás, Megyes Melinda, Török Ági és Szívós Károly mellett.

A dramaturg Horváth Péter, a báb- és jelmeztervező Orosz Klaudia.

Rosemarie Eichinger 1970-ben született, az Esznek-e a halottak epertortát? című könyvét Ausztriában magas rangú gyerekirodalmi díjjal jutalmazták. A népszerű osztrák írónak ez az első magyarul is olvasható kötete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.