Programajánló

Mennyből az angyal... - Karácsonyi műsor december 24-én a Duna Televízióban

Mennyből az angyal... címmel Szarka Tamás és a Ghymes együttes karácsonyi műsorát láthatják a nézők december 24-én este a Duna Televízióban.

2018.12.20 23:29MTI

A műsorban felcsendülnek a Ghymes együttes dalai, valamint Szarka Tamás karácsonyi versei és novellája népszerű művészek tolmácsolásában. A Duna Televízió ünnepi programjában az együttes tagjai a Magyar Rádió Gyermekkórusával közösen adják elő dalaikat.

Szarka Tamás Kossuth-díjas zeneszerző, a Ghymes együttes alapító tagja az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában felidézte, hogy a Ghymes első karácsonyi dala, az Új esztendő még 1987-ben készült. Évek hosszú sora alatt egyre több karácsonyi zenét vettek fel, míg ezekből válogatva 2006-ban összerakták a Mennyből az angyal... című CD-t.

Az ünnepi hanganyagban a legszebb és legismertebb karácsonyi dallamok csendülnek fel, úgymint a Mennyből az angyal, a Pásztorok, pásztorok, Ó, gyönyörű, szép, titokzatos éj ... valamint karácsonyi versek Szarka Tamástól.

A Duna Televízió csaknem 80 perces ünnepi műsorát december 24-én 18.30 órától láthatják a nézők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.