Halottak napja

Mága Zoltán zenekara ad koncertet a Fiumei úti sírkertben

A Fiumei úti sírkert ravatalozója előtti Kegyeleti Parkban Mága Zoltán Budapesti Primarius Szimfonikus Kamarazenekarának ingyenes koncertjére várja az érdeklődőket a Nemzeti Örökség Intézete november 1-jén délután.

2018.10.27 10:18MTI

Az idei koncerten felhangzik többek között Johann Sebastian Bach és Charles Gounod közös szerzeményében az Ave Maria, Johann Sebastian Bach Air című szvitje, Franz Schubert Ave Mariája és Tomaso Albinoni legismertebb műve, az Adagio is - olvasható a NÖRI közleményében.

A Fiumei úti sírkert mindenszentek és halottak napja alkalmából meghosszabbított nyitvatartással várja az emlékezőket, hozzátartozókat.

Szombattól október 30-ig és november 5-től 9-ig reggel 7 és este 6 óra között, október 31-től november 4-ig este 8 óráig látogatható a Nemzeti emlékhely. A Kossuth- és a Deák-mauzóleum november 1-jén és 2-án szabadon megtekinthető, a parkolás a temető területén október 27-től november 4-ig ingyenes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.