Programajánló

A színészek művészi fotóival népszerűsíti új bemutatóit a Nemzeti Színház

Köztéri plakátokon, online és a print hirdetési felületeken egységes arculatú, művészi anyagokkal jelentkezik október 1-jétől a Nemzeti Színház, amely színművészeit és idei bemutatóit népszerűsíti a kampánnyal.

2018.10.02 00:30MTI
hirdetés

Októberben Ács Eszter, Csurka László, Berettyán Sándor és Fehér Tibor - Az ember tragédiájának szereplői -, továbbá az Álomgyár (Dreamworks) című produkcióban játszó Szűcs Nelli, Katona Kinga, Rácz József és Tóth László portréfotói láthatók az utcán, a villamosmegállókban, az újságokban és az interneten.

Az Álomgyár (Dreamworks) című előadás bemutatója október 3-án lesz; Ivan Viripajev darabját Viktor Rizsakov állítja színpadra. Az ember tragédiája, Vidnyánszky Attila rendezése október 19-én látható először - olvasható a teátrum MTI-hez eljuttatott közleményében.

A plakátokhoz a fotókat Rózsa Erika fotóművész készítette. Mint írják, a színészek ruhája, kellékei, a fotók hangulata illeszkedik az előadásokhoz. Egy-egy fotó elkészítéséhez átlagosan három órára volt szükség, az utómunkálatok újabb órákat vettek igénybe.

A plakátfotózáshoz a Nemzeti Színház társulatának mind a 35 színésze modellt állt, és a következő hónapokban mindannyiuk arcával és az új bemutatók címeivel is találkozhatnak a nézők a közterületen és az egyéb felületeken.

Az elkészült plakátok a Nemzeti Színház honlapjáról tölthetők le, és háttérképként is használhatók, valamint a közönségtalálkozókon dedikálják őket a művészek. A fotózás műhelytitkairól videóklip készült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.