Könyv tésztákról - ínyenceknek

Tésztaételek - A Reader's Digest konyhája sorozat

Spagetti, gnocchi, kuszkusz, canelloni, makaróni, cérnametélt, kagylótészta, tortellini... és még folytathatnánk

2008.12.10 16:34Vincze Attila Tamás, ma.hu

A tészták formájának, színének és elkészítési módjának számtalan változata ismert. Engedje szabadjára képzeletét, és készítsen otthon friss tésztát, amelyből igazán finom levesbetétet, töltött, rakott tésztaféléket varázsolhat asztalára. A tésztákhoz adható egyszerű vagy bonyolultabb szószok receptjeit is megtalálja e könyvben a friss paradicsommártástól az illatos pestóig.

Reader’s Digest Kiadó (www.rd.hu); 3490 Ft.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.