Fergetegesg buli a Szeparéban!

WAN2 Karácsonyi Buli - The Trousers

Ami ezt az indie mizériát illeti, úgy vagyunk vele, hogy sehogy se vagyunk. A kifogyhatatlan bőségszarunak tűnő színtér sajna az utóbbi időben egyre több satnyaságot termel birt földön

2008.12.09 23:30ma.hu

Ugyanakkor nálunk, és ez köszönhető a jóval kisebb, így jóval válogatottabb színtérnek, szinte csak kiváló, A+ kategóriás bandák forognak. Olyanok, mint például a nemrég király debütöt (Planetary Process) feldobó The Trousers. 

A 2003-ban a Rag Doll romjaiból kivirágzó zenekart a Neo-s Kőváry Peti tesója, Kőváry Zoltán (gitár, ének) és az időközben már távozó Simon Tibor (dob) alapították, hogy aztán rövid idő és több-kevesebb tagcsere után már szépen beilleszkedjenek abba a bizonyos indie körbe, illetve együtt igazodjanak olyanokkal, mint az Amber Smith, az EZ Basic, a Moog, a Jacked, a Hangmás vagy épp a Gonzo. 

Hogy milyen is a Trousers? Tökös, herefojtó retró rakenroll ez, pont olyan, amilyet szeretünk, karcos, hasító, garázsból pattintott, direkt lepukkant, férfias, jó kiállású, mely az elmúlt négy évtized gitárzenéjének - úgymint Kinks, a Led Zep, Pistols, Oasis, Black Rebel Motorcycle Club, White Stripes és még sokan mások - metszéspontjában áll. 

WAN2 Karácsonyi Buli - The Trousers
Szeparé Bisztró, december 18. csütörtök, 21:00h

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.