Könyvajánló

Átadták az első POKET automatát Budapesten

Az automatából okostelefon méretű zsebkönyvek, kortárs és klasszikus irodalmi művek vásárolhatók.

2018.04.12 02:24MTI
hirdetés
MTI Fotó: Mohai Balázs

Az első POKET automata a fővárosi Örkény Színház előtt, a Madách téren 2018. április 11-én, az átadás napján. Az automatából okostelefon méretű zsebkönyvek, kortárs és klasszikus irodalmi művek vásárolhatók.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Bán Teodóra, a BFTK Nonprofit Kft. ügyvezetője (b), Vecsei H. Miklós színművész, az egyik ötletgazda (b2) és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár (b3) az első POKET automata átadásán a fővárosi Örkény Színház előtt, a Madách téren 2018. április 11-én. Az automatából okostelefon méretű zsebkönyvek, kortárs és klasszikus irodalmi művek vásárolhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.