Betegség

Végrendeletet írt az Omega billentyűse

Teljesen eltűnt a máján lévő rosszindulatú elváltozás Benkő Lászlónak, mégis felkészült a legrosszabbra.

2018.03.05 08:54ma.hu
hirdetés

"Korábban még csak nem is gondoltam a halálra, de így, hogy már közöm van hozzá, teljesen másképp tekintek az elmúlásra. Egyre többet elmélkedem azon, hogy vajon miért kaptam meg a sorstól ezt a betegséget, mit tanulhatok belőle" - mondta a zenész a Sorry! magazinnak.

Benkő azt is elárulta, hogy mindaddig ragaszkodik az életéhez, amíg azt élvezni tudja. Ha kiszolgáltatott helyzetbe kerül, nem fogja bánni, ha el kell búcsúznia.

"A csatát már megnyertem, a háborút pedig nem hagyom elveszni. Viszont már megírtam a végrendeletemet, és előre gondoskodtam a családom jövőjéről. Szeretném biztonságban tudni őket akkor is, ha már nem leszek!" - vallotta be a zenész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.