Kováts Kriszta Ruzantéja

Félrelépés, szünet nélkül a Szépművészetiben

Január 31-én lesz a bemutatója Ruzante: A csábító pillangó - félrelépés szünet nélkül című vérbő reneszánsz komédiájának. A darabot Kováts Kriszta rendezi, és többedmagával játszik is benne.

2008.01.17 14:43ma.hu

A XVI-ik századi vaskos és szókimondó komédia a romantikus Padovában játszódik. Nemrégiben költözött ide faluról a szépséges Berta és férje, Ruzante. 

Mindenféle szerelmi szövevények, csalások, csalárdságok, turpisságok szövevényét láthatjuk a darabban, amelyben Kecskés Tímeát, LázárBalázst, Járai Mátét, Sándor Dávidot és a darab rendezőjét, Kováts Krisztát láthatjuk játszó személyekként.

Ismerős helyzetek, fura szituációk szem és fültanúi lehetünk, mintha nem is telt volna el ötszáz év! Élő zene, új dalok idézik fel a reneszánsz hangulatát, amelybe kicsikét visszavágyunk manapság.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.