A szerző a Toldi moziban dedikál

Megjelent a Napirajz című képregénykötet második része!

A Napirajz Magyarország egyik leglátogatottabb blogja, heti 50 000 letöltéssel. Merényi Dániel, művésznevén Grafitember, szeptember 12-én a Toldi moziban dedikál!

2008.11.27 10:36ma.hu

Merényi Dániel, művésznevén Grafitember, 2005 óta itt publikálja szatírikus, néhol vulgáris, de főleg fenomenálisan humoros rövid történeteit képregénybe öntve.

A Napirajz a 2007-es Golden Blog verseny győztese volt szórakozás kategóriában.

A Titkos Fiók 2007-ben jelentette meg a 2005-ben és 2006-ban készült rajzokat, amely nagy sikert aratott a rajongók körében. Most a 2007-ben készült rajzok jelennek meg új kötetben. A képregénykiadó szeretettel meghív minden érdeklődőt november 29-én szombaton 12 órára a Toldi Moziba, Merényi Dániel második Napirajz könyvének dedikálással egybekötött bemutatójára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.