Sztárhírek

Tom Cruise majdnem kinyírta magát egy szelfi kedvéért

A színész a Múmia forgatásán egy helikopteren lógva fotózta magát.

2017.06.07 15:48ma.hu
Fotó: AFP

Régóta tudni, hogy Tom Cruise a filmjei legveszélyesebb jeleneteit is maga csinálja meg. Így volt ez a Múmia forgatásán is - igaz, a legdögösebb kunsztjait sajnos sosem láthatja majd a közönség, ezúttal ugyanis a színész puszta szórakozásból, néhány szelfi kedvéért tette kockára az életét.

Egyik kollégája, Courtney B. Vance kedden, a film New York-i premierjén mesélt a sajtónak arról, hogy Cruise többször is elkérte a telefonját, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben készíthessen néhány fotót magáról. Egy alkalommal például egy 600 méter magasan repülő helikopteren lógva szelfizett.

A sztár egyébként maga sem tagadta, hogy egy jól sikerült képért szinte bármire képes. "Csak szerettem volna egy érdekes képet készíteni. Ezért meglazítottam a biztonsági övemet, és lógtam egy kicsit. Jó móka volt" - mondta az USA Today-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.