Programajánló

Családi és gyermekprogramok pünkösdhétfőn a Tabánban

Családi és gyermekprogramokkal várja a Pünkösdi Királyság elnevezésű rendezvény a Tabánban és a Mesemúzeumban hétfőn a közönséget.

2017.06.03 21:30MTI
hirdetés

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a "királyság utcáiban" már reggeltől játékos, kalandos próbatételeken bizonyíthatják a vállalkozó kedvűek, hogy érdemesek a pünkösdi király címére. A zenétől, tánctól hangos vásári forgatagban megelevenednek az ősi szokások, előkerülnek a régi népi hagyományjátékok is.

A színpadon zenés, táncos és prózai produkciók követik egymást: fellép a Nefelejcs bábszínház, a Kolompos Együttes, Kovácsovics Fruzsina és a Muzsikás Együttes.

Mindezeken túl lehet majd pónin lovagolni, körhintázni, de állatsimogatóval és vásári finomságokkal is várják a gyerekeket.

A Mesemúzeumban a Kompánia Színházi Társulat a Tarisznyamesék című produkcióját adja elő, és részt lehet venni a Kerekégenjáró című zenés interaktív foglalkozáson is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.