Gyász

Meghalt Marcus Intalex brit lemezlovas és producer

Meghalt Marcus Intalex, valódi nevén Marcus Kaye, manchesteri drum'n'bass dj és producer, a műfaj egyik legismertebb alakja.

2017.05.29 12:11MTI

A lemezlovas egy londoni klubban lépett volna fel hétfő este, ám a Pickle Factory a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a koncert elmarad - írta a BBC News.

Marcus Intalex (Fotó: AP)

Kaye halálhírét a lemezkiadója is megerősítette a hivatalos Facebook-oldalán. A burnley-i származású dj barátai a Twitter mikroblog portálon emlékeztek meg a producerről.

Egyelőre nem tudni, hogy Marcus, aki Trevino művésznéven a house és a techno műfajában is tevékenykedett, hogyan halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.