Lemezbemutató koncert!

Krétakör Színész Tánc Zenekar: PARTIKA

Balkáni-sanzonos-rapes-balladás-polkás-punkos buli a pestiesti jelmezeivel és jeleneteivel egy magányos férfi és egy pesti taxisofőr éjszakai ámokfutásáról.

2008.11.25 20:15ma.hu

Egy negyven körüli, magányosnak tűnő férfi késő este beszáll egy budapesti taxiba, hogy elfelejtse magát egy éjszakára. Pepe, a taxisofőr vezeti át a túlsó partra. 

Ott találkozik egy fuldokló nővel, aki egy bizonyos Imrétől gyereket szeretne, egy székely gengszterrapperrel, egy büszke kövér nővel, két Brigitte Bardot-dublőzzel, Zoltánnal, a hajdani trolibusz-vezetővel a Moszkva térről, egy elveszett nővel a 6-os villamosról, egy sötét öltönyös német-roma zenésszel, guminőkkel, járműruhába öltözött nagyszerű amatőrzenészekkel, stb...

Elképzelhető, hogy az utazás egy idő után egy ukrán polka-punk partika szintjére emelkedik és emberünknek sikerül kiütnie magát. 

Közreműködik: Bánki Gergely, Darvas Kristóf, Katona László, Láng Annamária, Péterfy Bori, Sárosdi Lilla, Werner Tilo, Csákányi Eszter, Gyabronka József, Rába Roland, Scherer Péter 

Az előadás Budapest új befogadó színházában, a Nyugati Teátrumban lesz (1066 Budapest, Teréz krt. 62.) december 1-én, hétfőn, 19:30 órakor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.