Színarany Darth Vader

Ettől biztos leesik a Star Wars-rajongók álla

Közel 400 milliót érő arany Darth Vader-maszk várja gazdáját.

2017.04.25 15:42MTI
hirdetés

Aranyból készült Darth Vader-maszkot kínál eladásra egy japán ékszerészcég az első Star Wars-film bemutatásnak 40. évfordulója alkalmából.

A Tanaka Kikinzoku tokiói ékszerészcég kedden jelentette be, hogy az életnagyságú, 15 kilogramm súlyú aranymaszkot 154 millió jenért (400 millió forintért) lehet megvásárolni. A 30 centiméter magas és 26,5 centi széles maszkot május 4-étől árulják.

Fotó: Nippon News

A különleges relikviát szerdától a cég tokiói belvárosi központjában tekinthetik meg az érdeklődők. Az ékszerészcég a Star Wars-évfordulóval kapcsolatban három ovális aranyérmét tartalmazó emlékplakettet és a 40 évvel ezelőtti Star Wars-plakát másolatát is eladásra kínálja. A mindössze 77 példányban áruba bocsátott emlékplakett ára egyenként 1,22 millió jen (3,2 millió forint) lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.