Gyász

Elhunyt Szőnyi István szinkronrendező

Ő volt többek között a Dallas magyar változatának készítője.

2017.03.08 10:19ma.hu

Megrázó hírt közölt a Facebook-oldalán a Magyarszinkron.hu: egy kiváló szakembert gyászol a szakma: meghalt Szőnyi István szinkronrendező, aki a többi között a Dallas magyar változatának elkészítésében is közreműködött.

Éveken keresztül Hazai György asszisztenseként dolgozott, ők készítették el a Dallas és Knight Rider magyar változatát is. Szőnyi István részt vett a Holt költők társasága, az Én a vízilovakkal vagyok, a Végzetes vonzerő, vagy éppen a Veszedelmes viszonyok szinkronjainak előkészítésében is, később pedig szinkronrendezőként alkotott folyamatosan.

"Emléke nemcsak családja és munkatársai szívében, de az általa rendezett filmek szinkronjában is megmarad!" – írták róla a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.