Szülői a Gödörben!

A megújult Szenvedélyek Napja keretén belül értekeznek!

A megújult Szenvedélyek Napja programsorozat keretén belül Rendhagyó Szülői Értekezlet lesz a Gödör Klubban, november 21-én 18 órakor.

2008.11.19 19:50ma.hu

Ezen a Szülői Értekezleten a szervezők várnak gyakorló és leendő szülőket egyaránt, olyanokat, akiknek kérdéseik, kételyeik vannak a szenvedélybetegségekkel, drogokkal és függőséggel kapcsolatban. A szervezők célja, hogy valóban érdeklődésre számottartó témákról essen majd szó, ezért várják az érdeklődők témajavaslatait, kérdéseit az info@sziget.hu emailcímre. 

A Szülői Értekezlet tematikáját a beérkezett javaslatok alapján fogja összeállítani dr. Demetrovics Zsolt, pszichológus, az értekezlet házigazdája. Emellett folyik a nevezés a Game of Alternatives-ra, amelyet a 16-22 év közötti fiatalok számára hirdettek meg a szervezők a http://szenvedelyeknapja.virtualcom.hu oldalon.
 
A játékban való részvételhez csapatokat kell alkotni, majd a csapatoknak olyan közös alkotómunkában kell részt venni, amely tematikájában szervesen kapcsolódik a rendezvényhez. A Szenvedélyek Napja természetesen ingyenesen látogatható. 

A Szenvedélyek Napja az elmúlt 9 alkalommal megvalósította a kitalálásakor kitűzött célt: bemutatta a szenvedélybetegségek majd’ összes válfaját és emellett elősegítette azt a folyamatot, hogy mára már nem tabu a különböző függőségekről beszélni. Az idén a Szenvedélyek Napja fő témája maga a SZENVEDÉLY. Az érdeklődők részt vehetnek workshopokon, pszichológiai játékokban, pszichodrámában, beiratkozhatnak az Élő Könyvtárba, vagy nézhetnek filmeket, este pedig bulizhatnak a koncerteken. 

A rendezvény filozófiájának megfelelően a Kézműves műhelyekben izgalmas technikákat lehet kipróbálni, de célja nem lesz az alkotásnak: a hangsúly az alkotói folyamaton lesz. Dr Zacher Gábor toxikológus a függőségekről, Becker György reklámpszichológus pedig a médiáról, szenvedélyről tart majd előadást, de lesz még szakrális körtánc, hahota-jóga, és társasjáték élő szereplőkkel. 

Este pedig Copycon majd Irie Maffia koncert. 

A részletes program a www.szenvedelyeknapja.hu oldalon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.