Karitász

Jótékonysági gálaestet szervez a Republic együttes a József Attila Színházban

A november 20-i koncert bevételét a Fiumei úti Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetnek ajánlják fel.

2016.11.19 04:38MTI

Jótékonysági gálaestet szervez a Republic együttes a József Attila Színházban november 20-án. A koncert bevételét a Fiumei úti Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetnek ajánlják fel - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Nemcsák Károly, a színház vezetője elmondta: a teátrum régóta kapcsolatot ápol az együttessel, a Hattyúdal című előadásukban a Republic dalai csendülnek fel. A gálaest ötletét Rékási Károly balesete adta, a színészt szintén a Fiumei úti intézetben kezelik.

A koncerten a Republic a társulat színművészei közreműködésével adja elő ismert és kedvelt dalait, színpadra lép mások mellett Kálloy Molnár Péter, Fehér Anna, Pikali Gerda és Rékasi Károly - fűzte hozzá Nemcsák Károly.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.