Programajánló

Franciaországban játssza a Proton Színház a Látszatélet című előadását

November 23. és 25. között Lille-ben játssza a Proton Színház a Mundruczó Kornél rendezte Látszatélet című előadását.

2016.11.18 22:30MTI

A színház immár harmadik alkalommal kapott meghívást koprodukciós partnere, a La rose des vents által szervezett NEXT Fesztiválra: a Szégyen című előadást tavaly, a Demencia című produkciót pedig 2014-ben láthatta a francia közönség - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, az előadás, amelyet a magyar színikritikusok a legjobb díszlet díjával jutalmaztak idén szeptemberben, a nemzetközi turnék - Bécs, Oberhausen, Wiesbaden, Drezda, Berlin és Lille - után december 8-án, 9-én és 10-én látható ismét Magyarországon, a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

A Proton Színház Látszatélet című, nyolc partnerrel nemzetközi koprodukcióban készült előadásának premierje áprilisban volt Magyarországon, a világbemutatót pedig májusban tartották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.