Szórakoztató kultúra!

Kulturális menüett Debrecenben!

Fiatal költők, Fegyverneki Gergő és Komlósi Kornél mutatkoznak be november 20-án 18 órától a Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Házában, a Kulturális menüett című író olvasó találkozón.

2008.11.14 20:10ma.hu

A moderátor - Gali Viktor - és társai arra vállalkoznak, hogy szórakoztató, a közönséget a néző-hallgató szerepéből kimozdító interaktív estet tartsanak. 

Fegyverneki Gergő 21 éves, a Debreceni Egyetem magyar szakos hallgatója. Tapasztalatokat szerzett a médiában, publikál az Egyetemi Életben és a FAKtúra című folyóiratban. Utóbbi kettőben jelentek meg a 23 éves, szintén magyar szakos Komlósi Kornél művei. A két fiatal alkotónak nemrég nyílt verskiállítása Debrecenben, a Mezon Irodában. E munkákból is hoznak ízelítőt az Újkerti Közösségi Házba. 

A rendezvény belépődíjas. A kulturális menüett a szervezők szándéka szerint havonta jelentkező sorozat lesz, amelynek célja, hogy megismertesse a helyi fiatal alkotókat az érdeklődőkkel, mégpedig szórakoztató formában. 

Program címe: Kulturálius menüett Időpont: 2008. november 20. 18 óra 

Helyszín: Debreceni Művelődési Központ Újkerti Közösségi Háza (Debrecen Jerikó u. 17-19.), Delta mozi 

Vendégek: Fegyverneki Gergő és Komlósi Kornél költők Az előddást megnyitja: Rékási Attila fényíró, a Fiatal Alkotók Közösségének vezetője Beszélgető: Gali Viktor
Versolvasó lány: Kovács Bori

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.