Programajánló

Nyolc zenei helyszínen, több mint 160 fellépő a Szegedi Ifjúsági Napokon

Hosszú idő után ismét lehet majd fürdeni a SZIN-nek helyet adó partfürdő medencéjében, illetve elindul a "Hyde park", ahol a fesztiválozóknak lehetőségük nyílik megosztani véleményüket a nagyközönséggel.

2016.08.21 04:30MTI

Nyolc zenei helyszínen, több mint 160 fellépő szórakoztatja majd a közönséget az augusztus 24-én kezdődő Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN).

Újdonság, hogy hosszú idő után ismét lehet majd fürdeni a SZIN-nek helyet adó partfürdő medencéjében, illetve elindul a "Hyde park", ahol a fesztiválozóknak lehetőségük nyílik megosztani véleményüket a nagyközönséggel - mondta el az MTI-nek Kolonics Erika fesztiváligazgató.

Az ország egyik legrégebbi fesztiválján fellépnek az alternatív, a jazz- és a rockzenekarok hazai és külföldi képviselői. A magyar zenekarok, mint például a Magna Cum Laude, a 30Y, a Halott Pénz és az Anna and the Barbies mellett olyan külföldi előadók is színpadra állnak a négynapos fesztiválon, mint az angol Jasmine Thompson vagy a 2Unlimited - fogalmazott az igazgató.

Szeged város Smart City koncepciójának első lépéseként idén a SZIN-en vezetik be a készpénzmentes fizetési szolgáltatást - idézte a rendezvény pénteki sajtótájékoztatójáról szóló közlemény Nagy Sándor alpolgármestert. A készpénzmentes szolgáltatás nemcsak a bulizók, a kereskedők számára is előnyös, mivel meggyorsítja a kiszolgálást és csökkenti a készpénz kezelésből adódó kockázatokat - áll a dokumentumban.

A sátorozók augusztus 23-án, délután öt órától már beköltözhetnek, a zenei programok azonban csak másnap, augusztus 24-én négy órakor kezdődnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.