Kavar

A Red Hot Chili Peppers tagjait Metallica-relikviák aláírására kényszerítették

A fehérorosz vámnál kissé összekeverték a két zenekart, és addig nem engedték tovább a srácokat, amíg Flea alá nem szignózta a Metallica CD-t.

2016.07.10 13:44ma.hu

"Szeretem a Metallicát, de azért nem vagyok Robert Trujillo" - így foglalta össze Flea, az együttes basszusgitárosa a minapi fehérorosz vámnál történt incidenst.

A repülőtérnél ugyanis addig nem akarták tovább engedni őket, amíg nem dedikálnak néhány Metallica CD-t, DVD-t. Hiába magyarázták a vámosoknak, hogy összekeverték őket James Hetfieldékkel, nem akartak hinni nekik. És mivel a határőröknek meg van az a tulajdonságuk, hogy nem engedik tovább az embereket, Anthony-ék pedig szabadulni akartak, ennek köszönhetően már vannak Flea által aláírt Metallica CD-k. Két jó dolog egy helyen!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.