"Nem vagyok dagadt, csak vastagok a csontjaim!"

South Park éjszakák egész novemberben az MTV képernyőjén

Novemberben a South Park rajongóinak kedvez az MTV - a csatorna november 7-től pénteken és szombaton is több részt sugároz.

2008.11.06 20:18ma.hu

Ennek biztosan sokan örülnek majd, hiszen a South Park ma is a legnépszerűbb animációs sorozat! Nemcsak a közönség, a sztárok is rajonganak Kennyért és barátaiért, így biztosan sokakat a képernyő elé szegez majd minden novemberi hétvégén a South Park!

A Tankcsapda, Varga Zsuzsi és az MTV műsorvezetője, Gábor egyöntetűen állítja: South Park a király! A South Park fogalom lett az elmúlt években, az MTV-n pedig mindig újabbnál újabb részekkel találkozhat a néző. Megkérdeztünk néhány, a csatornához közel álló sztárt arról, ők vajon miért kedvelik a felnőttekhez szóló rajzfilmsorozatot.

A Tankcsapda tagjairól megtudtuk: a turnébuszban előszeretettel beszélik meg az előző esti adás történéseit, és kimondottan rajongnak a sorozatért. A fiúk szűkszavúan kommentálták rajongásuk tárgyát. "Annyira paraszt, hogy az már k***a jó!" - mondták nevetve a Tankcsapda tagjai.

Lukács Laci, Cseresznye és Fejes Tamás lehetőség szerint minden epizódot néznek, a zenekar stábjával együtt. Nemcsak a pasik, a lányok körében is népszerű a sorozat. Varga Zsuzsa például él-hal érte. "Nevessünk az előítéleteinken, a butaságainkon, vagy csak az esendőségünkön! Néha mindannyian tudunk úgy viselkedni, mint a nyolcévesek, és néha a tudatlan és naiv gyerekek mondják ki a tutit. A South Park kitalálói mindig tudják, hogy épp mire és hogyan kell reagálni. Valaki szerint abszurd és trágár a sorozat; szerintem a körülöttünk zajló valóság az. Ha van a Föld hátán valakinek olyan része, amit még nem láthattam, küldje!" - üzente az énekesnő nevetve.


Csépai Gábor szintén nagy rajongó. Az MTV műsorvezetője nem "kötelezőből" nézi a South Parkot, már sokkal azelőtt beleszeretett a figurákba és a South Park stílusába, mielőtt az MTV-hez került.

"Talán majd kinövöm, vagy a sorozat nő ki engem. - nevetett Gábor. - Én egyébként nem igazán kedvelem a sorozatokat. A South Parkkal is egy szókimondó animációs játékfilmként találkoztam először, még gimnázium idején, és később pótoltam be a már levetített részek megismerését. A gimnázium idejében, videokazettán cseréltek gazdát a még szinkron nélküli első epizódok felvételei. Így tisztult ki a kép a szereplőkről, és megtudtam azt is, miért káromkodnak iskolás gyerekek a tévében. Amikor a magyar MTV-hez felvettek, és megtudtam, hogy első kézből, nézhetem a szinkronizált 11. évadot, azonnal tudtam, hogy ezzel az állással máris nyertem! Bár semmilyen korosztálynak nem ajánlják mégis világszerte hódít ez a tabu és határok nélküli rajzfilm."

A South Park jelenleg a 11. évaddal fut a hazai MTV képernyőjén, este kilenctől, novemberben pedig minden hétvégén tizenkét résszel találkozhatnak a rajongók.


A tematikus hétvégék témái:

November 7-8. Cartman Special
November 14-25. Spirituális utazások
November 21-22. A legjobb duplarészek
November 28-29. Világvége Edition

South Park - este kilenctől és South Park-éjszakák novemberben minden pénteken és szombaton, az MTV képernyőjén!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.