"Közeli forrás"

Újabb részletek derültek ki Prince haláláról

Prince valószínűleg már hat órával az előtt halott volt, hogy holttestére rátaláltak.

2016.05.22 19:41MTI
Fotó: EPA/PAUL BUCK

A The Minneapolis Star Tribune amerikai napilap azt írta, hogy a holttestet megvizsgáló mentősök egyike szerint a halál már legalább hat órája beállt.

Az énekes halálának okait kutató hatósági nyomozáshoz "közeli forrás" arról is beszélt, hogy az 57 éves korában elhunyt Prince a halála előtti napon a helyi kórházban intravénás kezelést kapott.A halál oka egyelőre ismeretlen, a boncolás eredményeit még nem hozták nyilvánosságra.

Minden idők egyik legsikeresebb popsztárjára egy liftben találtak rá öntudatlan állapotban a Minneapolis külvárosában, Chanhassenben lévő Paisley Park stúdiójában, amelyben a lakása is található. A kiérkező mentőknek nem sikerült újraéleszteniük a sztárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.