'A Winter Symphony'címmel jelentette meg lemezét

Sarah Brightman világkörüli turnéja óta sem tétlenkedik!

Sarah Brightman világkörüli turnéja és a 2008-as, Pekingben rendezett Olimpiai Játékok megnyitóján való szereplése után sem tétlenkedik, ugyanis elkészítette első karácsonyi lemezét 'A Winter Symphony'címmel.

2008.11.04 17:12ma.hu
Sarah Brightman

Sarah kapta nyáron azt a megtisztelő feladatot, hogy elénekelje az olimpiai játékok hivatalos dalát, a 'You And Me'-t. Ebben segítségére volt a kínai Liu Huan. Kettejük produkciója volt a 2008-as Olimpiai Játékok fénypontja, közel 5 milliárd ember láthatta, hallhatta az élő közvetítést. Mindössze 26 órával a megnyitó után majdnem 6 millióan töltötték le a 'You And Me'-t. 

Az olimpiai sikerek után az énekesnő november 4-én egy tömegeket elbűvölő világkörüli turnéra indult (Symphony World Tour). Az első állomás a mexikói Monterrey. A napokban megjelenő karácsonyi hangulatú lemeze az 'A Winter Symphony'. Olyan karácsonyi klasszikusokat énekel rajta, mint a 'Silent Night' (Csendes éj), az 'In The Bleak Midwinter' vagy az 'Ave Maria'. Ezek mellett különleges feldolgozások is helyet kapnak. 

Hallható rajta az ABBA instrumentális számának, az 'Arrival'-nek különleges feldolgozása, vagy pl. a 'Happy Christmas (War Is Over)', mely John Lennon és Yoko Ono szerzeménye. Különlegesség még, hogy a CD zenei anyagának nagy részét a Londoni Szimfonikus Zenekarral vették fel, illetve két szám duet az albumon. Az 'Ave Maria' modern változatánál Fernando Lima (spanyol kontratenor), míg a 'Carpe Diem'-nél Mario Frangoulis (görög tenor) az énekesnő partnere. 

Még az ősszel feltűnik egy horror-musicalben, a 'Repo! The Genetic Opera'-ban, olyan hírességekkel, mint Anthony Head, Paul Sorvino és Paris Hilton. A Lionsgate november 7-én mutatja be a filmet az Egyesült Államokban. Sarah eddig több mint 26 millió lemezt és 2 millió DVD-t adott el világszerte. Az énekesnő további tervei között szerepel, hogy mindezeket a sikereket felülmúlja az elkövetkezendő években. 'A Winter Symphony' egy normál és egy különleges változatban is megjelenik.
 
A különleges kiadás egy bónusz DVD-t és 3 bónusz track-et is tartalmaz! A bónusz DVD-n néhány válogatott fellépés, az 'Így készült A Winter Symphony', valamint kulisszák mögötti felvételek láthatók az olimpiai fellépésről és a videoklip készítéséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.