Az utolsó percekig együtt

Elhunyt Sir Tom Jones felesége - élete egyetlen szerelmét vesztette el az énekes

Az énekes az utolsó percig mellette volt a Los Angeles-i kórházban.

2016.04.11 14:43ma.hu
Linda és Tom az ötvenes években. (Fotó: Archive Photos)

Lady Melinda Rose Woodward vagy ahogy barátai ismerték Linda tegnap este zárta le örökre a szemét a Cedars Sinai Kórházban Los Angeles-ben, tudatta a sajtóval Tom Jones szóvivője, hozzátéve, hogy Linda rövid, de ádáz harcot vívott a rákkal szemben.

Linda és Tom tinédzserként ismerték meg egymást, szinte eszmélésük óta, 12 éves koruktól együtt voltak. Mindössze 16 éveen, 1957-ben házasodtak össze, s azóta, immáron 59 éve elválaszthatatlanok voltak - írja a Daily Mail-re hivatkozva a Hirado.hu.

Sir Tom Jones sok helyen elmondta, Linda élete szerelmét jelenti, aki nélkül semmit nem érnének a napjai. Hosszú házasságukból két fiúk, született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.