Britain's got Talent

Egy 12 éves kislány mentheti meg a tíz éve futó tehetségkutatót

Az angol tehetségkutató nézettsége nem a vártak szerint alakul, viszont Beau Dermott különleges hangja visszacsábíthatja a nézőket.

2016.04.11 12:54ma.hu

A Britain's Got Talent idei évada egy katasztrófa a hozzáértők szerint, úgy tűnik, hogy az elmúlt 9 évad alatt Anglia minden tehetsége megmutatta már, mit tud - írja a Hirado.hu.

Vasárnap azonban új reménység lépett színpadra a 12 éves Beau Dermott személyében, aki a Wicked című West End musicalből énekelte el a Defying Gravity című dalt, valami elképesztő minőségben. A leányzó hangja hibátlan és az, hogy egy ilyen technikás számot választott az elődöntőre azt bizonyítja, hogy a könnyebb dalokat simán ki fogja rázni a kisujjából.

Az egyik zsűritag, név szerint Amanda Holden ráadásul a verseny különleges opciójával élve egy gombnyomással a döntőbe juttatta a kislányt. Sokan már most korunk Judy Garlandjaként emlegetik a gyereket, amivel csak egyetérteni lehet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.