Valódi hollywoodi megapartival ünnepeltek!

Limuzinok, koktélok, rák, szusi! Az AXN nálunk ünnepelte 5 éves születésnapját!

Az AXN tévécsatorna egy fantasztikus, valódi hollywoodi megapartival ünnepelte 5. születésnapját Budapesten, amelyen több mint 500 meghívott jelent meg. Ebből az alkalomból sztárvendégként hazánkba érkezett A. J. Buckley, a rendkívül népszerű CSI:NY - New York-i helyszínelők tévésorozat jóképű szereplője is, aki a nagyszabású partin az AXN ötéves születésnapi tortáját is felvágta.

2008.10.29 16:00ma.hu

Limuzinok, koktélok, rák, szusi, hatalmas gyümölcs- és sajttálak, torta, az AXN saját zenakara biztosította a kitűnő hangulatot. Az AXN a Sony Pictures Television International kábeles és műholdas csatornája, amely 2003 óta hat közép-európai országban sugároz energikus, akciódús és kalandokban gazdag műsorokat. Lengyelországban, Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Romániában és Bulgáriában ma már összesen több mint 12 millió háztartásban fogják a csatorna adásait. 

Az AXN mindig magas színvonalú szórakoztatást, friss, díjnyertes sorozatokat kínál - melyek közül számos legfrissebb epizódja a régióban először itt láthatóak. A CSI:NY – New York-i helyszínelők, valamint a LOST legújabb részeit is elsőként az AXN műsorán vetítik. Idén ősszel hazánkban több új sorozatot is bemutat, melyek közül már elindult Matthew Fox főszereplésével a Hetedik érzék c. misztikus sorozat. 

A kimondottan felnőtt közönség számára pedig a Bordélyház c. új sorozat kerül képernyőre. A beszédes című széria epizódjaiban 1-1 eszkort hölgy életébe nyerhetnek betekintést a nézők. A tévécsatorna műsorán mindig kiemelt sztárok jelennek meg, ezért szinte kínálkozott az ötlet, hogy az AXN "élőben" prezentálja valamelyik nemzetközi hírességet a csatorna eddigi legnagyobb partiján. 

A CSI:NY – New York-i helyszínelők c. sorozat, amelynek legújabb részei a közép-európai régióban mindig az AXN műsorán láthatók először; ,a sorozat komoly, lelkes nézőtábort vívott ki magának mind a hat országban, és minden alkalommal magas tetszési indexet ér el a nézők körében. Ezért döntött úgy az AXN, hogy a budapesti rendezvényre meghívja a sorozat egyik főszereplőjét.

A. J. Buckley

A jóképű és humorral is megáldott színész A. J. Buckley, a CSI:NY – New York-i helyszínelők Adam Ross nyomozója eljött Budapestre és a csatornával együtt ünnepelt az AXN megapartiján, október 7-én. A sztár több alkotásban is szerepel a csatornán e hónapban. 2008. október 31-én 22 órakor kerül a képernyőre a Vészjelek című amerikai horror sci fi alkotás, amelyben A.J. Buckley egy fiatal mérnököt játszik. 

A film nagy érdeklődésre tarthat számot, hiszen a másik főszerepet Stephen Baldwin alakítja. A.J. Buckley hazai népszerűségét is továbbnöveli, hogy nagyon kellemes szinkronhang társul a sármos színész megjelenéséhez. 

Hamvas Dani kitűnő orgánumán megszólalva a sorozat egyik kedvelt szereplőjévé vált Adam Ross figurája. Budapest tartózkodása során A.J. Buckley és Hamvas Dani személyesen is találkoztak, és együtt ebédeltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.