Leglegleg

12 nap alatt fialt egymilliárd (!) dollárt Az ébredő Erő

Minden idők leggyorsabb "milliárdos" filmje az új Star Wars. És Kínában még be sem mutatták.

2015.12.27 18:59ma.hu

Rekordidő, 12 nap alatt érte el az egymilliárd dolláros (288 milliárd forint) bevételt a Star Wars: Az ébredő Erő című sci-fi, jelentette be a Walt Disney Co. filmstúdió - írja a hirado.hu.

Az eddigi csúcstartó, a Jurassic World, amely a Universal filmstúdió produkciója, 13 nap alatt hozott egymilliárd dollárt meghaladó bevételt, ráadásul a világ második legnagyobb piacán, a kínain elért eredménnyel együtt. Az új Star Wars-t Kínában csak január 9-én kezdik forgalmazni. A Walt Disney közleménye szerint a csillagháborús széria legújabb, hetedik epizódja megdöntötte a karácsonyi és második hétvégi bevételi rekordot is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.