A britek reménye lehet a zeneszerző!

Andrew Lloyd Webber mentheti meg őket a leégéstől!

A kiváló zeneszerző saját maga gondoskodik arról, hogy jövőre ne égjen le az ország az Eurovíziós Dalfesztiválon.

2008.10.20 17:10ma.hu
Andrew Lloyd Webber leghíresebb darabja, az Operaház fantomja

A britek nem tudják feldolgozni, hogy a másodvonalbeli popvetélkedőn évek óta a vert mezőnyben végeznek, és ilyen popkultúrával is képtelenek olyan előadót kiállítani, aki felveheti a küzdelmet az Európa más tájairól érkező riválisokkal.
 
Az elmúlt években több nagy sztár is jelezte, hogy kisegíti az országot a viadalon, ám végül ezekből semmi sem lett, a szigetország pedig maradt a sereghajtók között a dalfesztivál végén. A britek jövőre már valóban komolyan veszik a megmérettetést, olyannyira, hogy Andrew Lloyd Webbert bízták meg azzal, hogy hozza össze a nyerő csapatot. 

A dalfesztiválon indított dalt maga Webber komponálja meg, és benne lesz abban a zsűriben is, amely kiválasztja a szám előadóját. 

A kiválasztási procedúrához egy tehetségkutató valóságshow-t is rittyentettek az angolok, a jelentkezők közül hat énekest választanak ki, akik a BBC közönsége előtt mérkőznek majd meg az eurovíziós indulást jelentő első helyért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.