Sziget

Tömegek indulnak el a Robbie Williams-koncertre

Szupersztárral nyit ma a Sziget. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők felhívják a érkező közönség figyelmét, hogy időben induljanak el, autó helyett mindenképpen használják a tömegközlekedési eszközöket.

2015.08.10 14:03ma.hu

Sűrűbben és nagyobb kapacitással járnak a HÉV-ek, a mai napon 16 és 22 óra között a Hajógyári-szigetet a Jásza Mari térről a Batthyány térről és a Petőfi térről hajójárattal is meg lehet közelíteni vagy elhagyni, illetve érdemes a taxi szolgáltatásait használni.

A 6-os villamos éjszaka gyakrabban indul, és nagyobb kapacitású járművek közlekednek a 901-es és a 918-as éjszakai járatokon - írja a Sziget Fesztivál Sajtóiroda.

Bővebb információ a BKK járatairól itt olvasható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.