Főszerepben Tom Hanks

Steven Spielberg virtuális világban játszódó sci-fije 2017-ben kerül a mozikba

A jövőben játszódó történet egy virtuális univerzumba, Oasisba vezet.

2015.08.08 08:00MTI

Ernest Cline regénye nyomán rendezi meg Steven Spielberg a Ready Player One című sci-fit, amelynek premierjét 2017 végére tervezik - osztotta meg értesülését a Variety.com filmes hollywoodi portál.

Spielberg a film produceri munkáiból is kiveszi a részét Donald De Line, Dan Farah és Kristie Macosko Krieger társaságában, az executive producer pedig Bruce Berman lesz.

Dan Fellman, a Warner Bros. észak-amerikai forgalmazási főnöke szerint Spielberg minden filmje igazi eseményszámba megy, ezért nem kell csodálkozni, hogy az új sci-fi megjelenését is éppen a karácsonyi időszakra időzítették.

Ernest Cline Ready Player One című regénye 2011-ben került a boltokba. A jövőben játszódó történet egy virtuális univerzumba, Oasisba vezet. A forgatókönyvet Zak Penn írja.

Spielberg legutóbb forgatott filmje, a hidegháborús időket idéző Kémek hídja, amelynek főszerepét Tom Hanks alakítja, októbertől látható az amerikai filmszínházakban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.