Programajánló

Több mint 10 koncert a pénteken kezdődő Paloznaki Jazz Pikniken

A fesztivál eredeti helyszínén, a paloznaki Tájház udvarán felállított színpadon rendhagyó módon pénteken a bluesé lesz a főszerep.

2015.08.07 02:27MTI

Pénteken kezdődik a kétnapos Paloznaki Jazz Piknik, amely több mint tíz koncerttel várja az érdeklődőket - hangzott el a M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.

Homola Szabolcs főszervező elmondta, hogy a fesztivált immáron negyedik éve rendezik meg, és idén mintegy 6 ezer embert várnak a Balaton északi partján fekvő településre.

Hozzátette: a dzsessz rendkívül színes műfaj, számos irányzata van, így minden Paloznakra látogató megtalálhatja a hozzá legközelebb álló zenéket.

A település szélén már megkezdődött a nagyszínpad felállítása, ahol többek között fellép a német Jazzanova, a világhírű holland szaxofonos, Candy Dulfer és a Fábián Juli & Zoohacker is.

A fesztivál eredeti helyszínén, a paloznaki Tájház udvarán felállított színpadon rendhagyó módon pénteken a bluesé lesz a főszerep, koncertet fog adni Little G. Weevil, Marosi Zoltán és barátai, valamint a Pribojszki Band is.

Homola Szabolcs arra is kitért, hogy a fesztivál mindkét napján külön gyerekprogramokkal készülnek, valamint a környékbeli borászatok és éttermek kínálta minőségi borokkal és ételekkel várják a vendégeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.