Piano

Az egész világról érkeznek növendékek György Ádám zongoraakadémiájára

A világ minden tájáról, így többek között az Egyesült Államokból és Kínából is fogad tehetséges növendékeket György Ádám zongoraművész idei pomázi mesterkurzusán, amely nyilvános nyitó- és záró koncerttel várja a közönséget.

2015.07.15 11:45MTI

A hetedik alkalommal meghirdetett György Ádám Kastélyakadémia idei 15 résztvevője közül három magyar, a többiek az Egyesült Államok és Kína mellett Indonézia, Ausztria, Ausztrália és Svájc rangos egyetemeiről érkeznek. A kurzusokat György Ádám mellet a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem oktatói, Réti Balázs és Nádor György tartják a pomázi Teleki-Wattay-kastélyban július 19. és 30. között.

A mesterkurzus részeként két nyilvános eseményen várják a komolyzene kedvelőit: július 20-án György Ádám tart önálló zongoraestet, majd a 33 éves művész július 29-én a Kastélyakadémia hallgatóival közösen ad zárókoncertet a főváros közeli helyszínen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.