Csoda

A világító testfestéssel igazán életre kel a művészet - fotók!

A testfestés sokak számára ismert művészeti ág, ám John Poppleton még egy csavart vitt a dologba. Speciális festékeket és UV-megvilágítást használ munkájához, és sötétben láthatók igazán művének különleges hatásai.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.07.13 18:59ma.hu
John Poppleton "Under Black Light" Facebook-oldal

Szabad szemmel Poppleton munkáját alig lehet látni, de csak míg a normál fények ki nem alszanak és be nem kapcsolják az UV-világítást. A kész "világító" képeken a legkülönbözőbb témák csodálhatók meg a testeken: tájképek, bolygók vagy akár az Eiffel-torony is láthatóvá válik.

Maga a művész azt mondja: mindig is lenyűgözték az UV-megvilágítás lehetőségei. Ez késztette a fénnyel festésre, ami valóban szürreális és spirituális élményt hoz létre.

KATT még több képért >>>


KATT még több képért >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.