Kánaán

Ekkora Csillagok Háborúja relikviaáradatot még nem látott a világ

Innen Csubakkás takaró nélkül senki nem megy haza...

2015.07.10 15:55MTI
MTI/EPA - Katt a képre!

A Csillagok háborúja filmsorozat legújabb része tartja leginkább izgalomban az idei San Diegó-i Comic-Con képregény- és szórakoztatóipari fesztivál látogatóit.

"Mindenki szereti a Csillagok háborúját" - mondta a 23 esztendős Kristen McLaughlin, aki Amerika Kapitánynak öltözve érkezett a rendezvényre, és tervei szerint sorban állással tölti a csütörtök éjszakát, hogy bejusson a Lucasfilm péntek délutáni bemutatójára, amelynek témája a - Magyarországon december 24-én a mozikba kerülő - Star Wars: Az ébredő Erő című mozi lesz.
Idén több mint 130 ezer látogatót várnak a vasárnapig tartó popkulturális látványosságra.A San Diegó-i Konferenciaközpontba Csubakkás takarót, birodalmi rohamosztagos pulóvert, Darth Vaderes gördeszkát, Yodás hátizsákot, Sith Lordos kisállat-ruhát, plüss evokokat és Boba Fett babákat kínáló standok költöztek a fesztivál idejére. A rajongók számos közkedvelt tévésorozat alkotóival és szereplőivel találkozhatnak és a filmes bemutatók mellett jelmezverseny, valamint egyéb képregény-, illetve szuperhős tematikájú programok várják őket.

Az idei Comic-Con egyik különlegessége a DC Comics híres karaktereinek - köztük Superman, Batman és Wonder Woman - nagyméretű legómásait felvonultató kiállítás lesz. A Hollywoodban alkotó Nathan Sawaya a Warner Bros filmstúdióval együttműködve alkotta meg a The Art of the Brick: DC Comics című tárlatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.