Végzettek

Átadták a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány díszokleveleit

Átvették díszokleveleiket a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány közszolgálati média szerkesztő szakirányú továbbképzés negyedik évfolyamának végzős hallgatói szerdán Budapesten, a Magyar Rádió Márványtermében.

2015.06.17 19:14MTI

Az ünnepségen Gazsó L. Ferenc, az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és a médiaakadémia kurátora köszöntőjében azt mondta: a képzés eredményeinek köszönhetően egyfajta generációváltás zajlik a közmédiában, és ez megalapozza azt, hogy "frissebb, korszerűbb, dinamikusabb társaság kerüljön be a régi nagy öregek mellé". Ez olyan szükséglet, ami nélkül egy korszerű közmédia elképzelhetetlen - tette hozzá.

Gazsó L. Ferenc a negyedik évfolyam tizenöt végzős hallgatóját arra biztatta, hogy legyenek bátrak, szókimondóak és dinamikusak, ugyanakkor hangsúlyozta azt is: az empátia ezen a pályán szakmai kellék.

Kiemelte: amit a végzősök vállalnak, az szolgálat; elsősorban közvetítő jellegű és csak ezt követően véleményformáló misszió. Az igazi értékeket megalkuvás nélkül keressék és szolgálják - mondta a fiataloknak Gazsó L. Ferenc.

Botos Máté, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának dékánja a közszolgálat fontosságát hangsúlyozta, majd azt mondta: a végzősök "az igazságot a maga teljességében igyekezzenek kibontani". A feladatuk az, hogy az igazságot közvetítsék - tette hozzá.

A díszokleveleket Gazsó L. Ferenc adta át.

A Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány és a PPKE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2012 óta együttműködésben szervezi a közszolgálati média szerkesztő szakirányú továbbképzést diplomások számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.