Programajánló

Jótékonysági akcióval ünnepli fennállásának első évfordulóját a Miniversum

Jótékonysági akcióval és gyerekprogramokkal ünnepli szombaton fennállásának első évfordulóját a Miniversum; a budapesti Andrássy úton működő terepasztal-birodalom beteg gyerekeknek gyűjt.

2015.05.16 01:30MTI

Kocsis Attila, a Miniversum kitalálója és működtetője az MTI-nek elmondta: egyik terepasztalukat a megszokott 1:87-es arány huszadára kicsinyítették, a Mini Minivesumot pedig kézzel festett "lakókkal" népesítik be.

Az ötszáz forintért kapható figurák bevételét a Mosolygó Kórház Alapítvánnyal közösen azon gyerekek támogatására fordítják, akik betegségük miatt nem jöhetnek el a Miniversumba.



Közölte: a központ áprilisban fogadta százezredik látogatóját. Azzal számolnak, hogy évente átlagosan 110 ezer érdeklődőt fogadhatnak a több száz négyzetméternyi terepasztalt bemutató létesítményben.

Kocsis Attila elmondta, szombaton különleges programokkal - például kézműves foglalkozásokkal, pályaépítéssel, vonatozással, aszfaltrajzversennyel - ünnepli fennállásának első évfordulóját a központ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.