Autó csapódott a kameramelvényhez

Hárman megsérültek a James Bond-film forgatásán

Egy autó csapódott egy kameraemelvényhez egy kaszkadőrjelenet forgatása közben.

2015.02.18 18:52MTI

Ketten súlyosan, egy munkatárs pedig könnyebben megsérült a 24. James Bond film, a Spectre forgatásán a tiroli Söldenben, amikor autó csapódott egy kameraemelvényhez egy kaszkadőrjelenet forgatása közben.

Herbert Juen helyi rendőrkapitány szerint a személyautó 45 éves vezetője elveszítette az irányítást a jármű felett, és belefarolt a kameraállványba. Egy férfi az autó és az emelvény közé szorult, két másik munkatárs lesodródott az állványról.

Két sérültet helikopterrel kórházba szállítottak, a harmadik a helyszínen kapott orvosi ellátást. A rendőrség közlése szerint mindhárman brit állampolgárok. A nemzetközi produkciót január eleje óta forgatják Ausztriában.

A Cine Tirol filmbizottság tájékoztatása szerint összesen 33 napot forgat a stáb Sam Mendes rendező vezetésével Söldenben és Obertilliachban. A Spectre-ben a Daniel Craig által játszott James Bond fő ellenfelét Christoph Waltz alakítja, a tervek szerint a filmet 2015 októberében mutatják be a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.