Kígyók, siklók, leguánok és csincsillák!

Állati hétvége a Camponában!

Az Állati szerelmek című francia természetfilm mozikba kerülése kapcsán szeptember 20-án és 21-én egy szó szerint Állati Hétvége kerül megrendezésre a Camponában.

2008.09.18 17:40ma.hu

A rendezvény keretein belül a 2 éven keresztül, 16 országban forgatott film fantasztikus képeiből összeállított fotókiállítást csodálhat meg az, aki ezen a hétvégén a Camponába látogat. 

Akik azonban nem érik be az állatok kétdimenziós látványával, azok se csüggedjenek: a Tropicarium és Zoodom állatkereskedés jóvoltából ezúttal élőben is szemügyre vehetjük több faj képviselőit. 

Kígyók, siklók, leguánok és csincsillák várják a kíváncsi látogatókat a Tropicarium felőli kijáratnál, rajtuk kívül pedig egy akváriumban az eredetihez hasonló környezetben tanganyikai sügéreket is megtekinthetünk. 

Az „állati élmény” még teljesebbé tételéhez most éri meg igazán moziban megnézni az Állati szerelmek c. alkotást, hiszen aki a két nap valamelyikén jegyet vált a filmre a Palace Camponába, azt 15 százalékos kedvezményes belépőre jogosítja fel a Tropicariumba. Irány tehát a Campona, a mozi és az Állati Hétvége!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.