Zajos sikere volt az új színházi darabnak

Extrém külsővel jelent meg Tordai Teri

Briliáns színészi alakítások, kacagtató helyzetkomikumok, a színházi élet kulisszáit felfedő jelenetek, lenyűgöző díszletek és látványos jelmezek: ez jellemzi Topolcsányi Laura nemrég bemutatott A toll című darabját.

2015.01.07 14:00ma.hu
Tordai Teri (Fotó: Positive)

Féltékenységet, rivalizálást, szerelmet, s megannyi érzelmet vonultat fel a néhány hete debütált A toll című színdarab, amelyet Topolcsányi Laura írt és Kökényessy Ági rendezett. Az Újszínház nagy sikerű ősbemutatója egy vidéki társulat mindennapjait megmutatva enged bepillantást a kulisszák mögé, az olykor intrikáktól sem mentes színházi világba.

Topolcsányi Laura pergő párbeszédekkel megírt kortárs darabja remek színészi alakításokat tesz lehetővé, melyben Tordai Teri is egészen extrém jelmezben lép a deszkákra. Közben a szerző azzal a gondolattal játszik el, mi volna, ha egy pillanatra mindenki azt mondaná, amit valójában gondol. Az igazmondás társadalmi igényét feszegető darab nézőit lenyűgözték az extravagáns jelmezek és az izgalmas díszletelemek, már a bemutatón is hosszas vastapssal jutalmazták a művészeket.

A premiert követő fogadáson óriási, toll formájú tortával lepte meg a rendező a színészeket, megköszönve munkájukat. Az alkotók egészen hajnalig ünnepelték a darab sikerét.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.