Sorban már a sokadik

Stallone megerősítette: jön az új Rambo-film

A színész a Twitteren kottyantotta el, hogy az akcióeposz ötödik részének címe Rambo: Az utolsó vér lesz.

2015.01.06 11:00ma.hu

Sylvester Stallone már javában dolgozik a Rambo-széria ötödik részén. A 68 éves színész a Twitteren jelentette be, hogy a film címe Rambo: Az utolsó vér lesz.

A vietnámi veterán, John Rambo véres történetét elmesélő kultikus sorozat első részét, az 1982-ben bemutatott Rambót 14 millió dolláros költségvetésből forgatták le. Hatalmas sikernek bizonyult: az IMDB adatai szerint a jegyeladások több mint 125 millió dolláros bevételt hoztak.  

Twitteruser @moviesnowtv

A legutóbbi, negyedik részt 2008-ban mutatták be. Az ötvenmillióból összedobott film 113 millió dollárt forgalmazott - igaz, a kritikusok alaposan lehúzták.

A Hollywood Reporter értesülései szerint Stallone nem csak színészként, hanem forgatókönyvíróként és rendezőként is részt vesz a produkcióban. Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy mikor akarják bemutatni a filmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.