Só nélkül az élet

Will Smith nélkül jön A függetlenség napja második része

Az 1996-os sci-fi folytatását 2016 nyarán mutathatják be.

2014.11.30 11:00ma.hu

A 20th Century Fox megerősítette, hogy zöld utat kapott A függetlenség napja második részének forgatása. A döntésről Dean Devlin producer számolt be a Twitteren.

Roland Emmerich legendás, 1996-os sci-fijének folytatását a tervek szerint 2016. június 25-én mutathatják be az amerikai mozik. Emmerich a második rész rendezését is vállalta. A film története húsz évvel az eredeti film eseményeit követően, egy „alternatív jövőben” játszódik majd.

A New Yorl Daily Post értesülései szerint a korábbi főszereplő Will Smith nem kapott szerepet a folytatásban. „Nem hozhatjuk vissza Smitht, mert túl nagy a gázsija” – indokolta a döntést a rendező.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.