Sorozatos folytatás

2016-ban mutathatják be az új Bourne-filmet

A rendező Paul Greengrass, a főszereplő pedig Matt Damon lesz.

2014.11.11 15:00ma.hu

Matt Damon a múlt héten végre megerősítette, hogy 2016-ban bemutatják a nagysikerű Bourne-filmsorozat következő részét. A színész a Project Greenlight partiján, az E! News-nak adott nyilatkozatában azt mondta, miután Paul Greengrass vállalta a rendezést, ő is rábólintott a főszerepre. "Csak arra volt szükségem, hogy [Greengrass] igent mondjon" - idézte Damont a weboldal.

The Verge

A sztár bejelentése megerősítette a Deadline korábbi hírét, amely szerint az Universal Pictures stúdió előrehaladott tárgyalásokat folytat Damonnal és Greengrass-szel az ötödik Bourne-filmről. A rendező a 2007-es A Bourne-ultimátum után hagyta ott a franchise-t, mert úgy érezte, már nem tartogat elég kreatív kihívást a számára. A 2012-es A Bourne-hagyaték főszerepét már Jeremy Renner játszotta - akinek ráadásul nem is Jason Bourne, hanem egy teljesen új "szuperhős", Aaron Cross bőrébe kellett belebújnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.