Rossz az idő

Elmarad az első Piacok napja is

A hétvégére tervezett első piacok napja elnevezésű rendezvényt az esős időjárás miatt egy héttel később, szeptember 20-án rendezik meg a budapesti Erzsébet téren.

2014.09.12 15:52MTI
freedigitalphotos.net/arztsamui

A programokban nem lesz változás - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

A főként sérült emberek társadalmi integrációjával foglalkozó Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében megvalósuló eseményen azokat a bolhapiacokat, dizájn- és garázsvásárokat, kézműves piacokat szeretnék népszerűsíteni, amelyek tevékenységükből adódóan a társadalmi és környezeti fenntarthatóságot szolgálják.

Szeptember 20-án az Erzsébet téren bemutatkozik majd a három már jól működő, de tematikájában elkülönülő budapesti piac: a WAMP, a Gozsdu Gardrób és a Közös Piac, a további árusító standokra pedig bolhapiac jelleggel érkeznek használt vagy új, minőségi termékeket kínáló árusok, civil szervezetek. A rendezvényhez "szimpátia" nyitva tartással elsőként csatlakozott a Szimpla Bringás Bolhapiac is.

A programon támogatóként és fellépőként olyan ismert előadók is részt vesznek, mint Németh Juci énekes vagy Kecskés Karina színművész. Az akció bevételeiből a sérült emberek pártalálási nehézségeit segítő Kezdjetek szeretni! programot támogatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.