Kids Race - Open Road Fest felhívás

Megállíthatatlan motorosok lepik el az aszfaltot!

2014. június 8-án, Pünkösd vasárnap délután 16:00-tól a 15. Harley-Davidson Open Road Fest lezárt "versenypályáján" az igazán kicsik pattannak a nyeregbe és szállnak versenybe a Kids Race-n!

2014.06.01 08:45ma.hu

Nevezd be te is gyerkőcöd, hogy megmutathassa már most milyen vérbeli motoros!

A verseny kezdete: 2014. június 8. 16:00

Helyszíne: Info Pont előtti lezárt útszakasz

Gyülekező – „Line Up”: Info Pont 15:30

Nevezési feltétel: 0-5 éves kor között

Minden versenyző saját, lábbal hajtott motorral kell, hogy a rajtvonalhoz álljon. A nevezett versenyzők kísérői közül 2 fő számára ingyenes a vasárnapi belépés a rendezvényre!

A versenyen való részvételi szándékot legkésőbb 2014. június 6-ig a manomotor@openroadfest.hu e-mail címen kell előre jelezni, mert csak az előzetesen elküldött regisztrációkat tudják elfogadni!

Aki kíváncsi a teljes programra, jegyet itt tud venni >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.